top of page
Nancy Brigitta creative projects.png

ABOUT


PHOTOGRAPHER, ONDERNEMER, TRAVELLER

Op mijn 18de leerde ik de liefde voor de fotografie kennen, toen ik stage mocht lopen bij een allround fotograaf. Bij dit bedrijf heb ik de kneepjes van het vak geleerd en ik heb in de jaren erna mij gespecialiseerd in interieurfotografie en interieurstyling. Een perfecte combinatie.


In het verleden heb ik bij bedrijven gewerkt als etaleuse en winkelinrichter en heb bijna 10 jaar lang een bedrijf gehad in de watersport (verhuur, verkoop en evenementen). 

Een duidelijke lijn in mijn carrière is doelgerichte presentatie om te verkopen en/of te verhuren. 

Toen ik 14 jaar geleden als entrepeneur begon met fotostyling en fotografie voor andere bedrijven, wist ik dat ik dít de rest van mijn leven wilde doen. Nog steeds ben ik helemaal in mijn element achter de camera om mooie composities te bedenken, lijnenspellen te zoeken en het beste naar voren te laten brengen. De combinatie met mijn werk als interieurstyliste is perfect. Samen met Remmelt van der Wal (Interni) ontwerp ik complete interieurs. Geen dag is hetzelfde!

Naast fotograferen en stylen word ik blij van mooie reisbestemmingen. Ik ben gek op de natuur, vooral het strand en de bossen. Van een goed glas wijn kan ik heerlijk genieten, vooral in combinatie met lekker eten en leuke gesprekken.

"Ik maak nooit zomaar een foto,

alles draait om gevoel."

LET'S CREATE

Ben je enthousiast geworden en wil je samen mooie beelden creëren? Of wil je graag aanvullende informatie? Stuur een bericht en ik neem snel contact met je op. 

Bedankt voor de email!

bottom of page